Каска Arai FW-Classic Ride Yellow

за Шосейно каране, Скутер, Градско каране

Freeway-Classic изпълнява основните функции на мотоциклетната каска за всички мотоциклетисти, които обичат да се наслаждават на заобикалящата ги среда.

Доставка до 3 работни дни
Промоция от 774,40 лв Редовна цена 880,00 лв
купи на изплащане
12 x 73.60 лв.

Freeway-Classic изпълнява основните функции на мотоциклетната каска за всички мотоциклетисти, които обичат да се наслаждават на заобикалящата ги среда.

Класическа и ретро каска от Аrai с отворено лице, която предлага лукс и класа! Тя има основната външна обвивка на Arai и затова понякога я наричат „стандартна“, въпреки че всъщност е изработена от „супер влакно”. „Супер влакната” осигуряват повече комфорт в сравнение с другите материали за коруби, и са по-здрави и леки.

  • Кожен интериор.
  • Уникална особеност са интериорните части от истинска кожа, предлагащи класически външен вид. Изработена от много еластична и мека кожа, предлагаща луксозен вид и усещане на шлема.
  • Защитна лента за очила - Когато се използват очила, лентата за каишка държи лентата за очила на мястото на гърба на каската, предотвратявайки изплъзването на каишката.
  • Периферно подплатена мултипластова ламинатна конструкция (FCLC)
  • Вътрешна обвивка с тройна плътност
  • Напълно перящ се интериор
  • Двойната система за закопчаване на каската 2 „D“.
  • Възможност за монтаж на козирка.
  • Сменяеми подложки за уши - чашите за уши със своята амортизираща подложка се предлагат в различни размери на дебелина, за да се направи по-подходящо приспособяване. Около зоната на ухото има много място за по-добър комфорт и много място за комуникационно устройство.
Вeнтилация визьор
Вeнтилация визьор

Свежият въздух може да влезе директно в областта на челото, без да се нарушава здравината на каската.

Възможност зо персонализиране на подложките на бузите - 5mm ’’Peel Away’’ Ear cups/Cheek pads
Възможност зо персонализиране на подложките на бузите - 5mm ’’Peel Away’’ Ear cups/Cheek pads

Давайки още повече възможност  за обработка за перфектно прилягане и комфорт, подложките на бузите вече разполагат с 5 мм отлепващ слой за допълнително персонализиране, ако е необходимо.

Пет степенна инспекция преди пускане на пазара
Пет степенна инспекция преди пускане на пазара

Всеки шлем Arai преминава през пет отделни отдела за контрол на качеството: след направата на корубата, след боядисване и графично завършване, след сглобяване и две инспекции в процеса на направа.

Ръчна изработка
Ръчна изработка

Всяка каска Arai e ръчно изработена, всяка каска преминава през 27 стъпки и за да се завърши и отнеме около 18 човекочаса труд. Разработката на нов модел и коруба,отнема на нашите експерти около пет години.

Комфорт
Комфорт

Комфортът на Arai се оформя от най-добрите материали за интериор и изключителната вентилационна система. И благодарение на перфектното разпределение на баланса и теглото на шлема, едва ли забелязвате, че носите Arai.

Тест за проникване
Тест за проникване
Всички каски Arai, са подложени на допълнителни тестове за здравина и проникване, дори и когато това не се изисква от регулаторните органи.
Закопчаване - Double-D
Закопчаване - Double-D
Double-D закопчаване. Плоските и D-образни пръстени прилепват гладко към брадичката. Без движещи се части, без проблеми с корозията и просто издърпване на езичето е достатъчно, за да се разхлаби закопчаването.
Здрава външна коруба, мек абсорбиращ вътрешен слой
Здрава външна коруба, мек абсорбиращ вътрешен слой

Arai използва много силна външна обвивка, за да разпространява силата при удар и мека вътрешна обвивка, за да абсорбира останалата енергия. Вътрешната обвивка EPS с много плътност е направена по уникална технология за комбиниране на три до пет плътности в различни области като един компонент.

 

  XXS XS S M L XL XXL XXXL
Размер на главата (см) 51-52 53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64 65-67

 

Как да определя моя размер?

Внимателно измерете обиколката на главата, над ушите. Изберете правилния размер, според измереното и таблицата. Не отгатвайте своя размер, защото каските трябва да пасват точно, за най-голяма сигурност.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Каска Arai FW-Classic Ride Yellow
Вашият рейтинг