Каска за мотор Arai RX-7V EVO HAYDEN RESET

за Шосейно каране, Градско каране, Пистово каране Нов

Arai с гордост представя новата графика Nicky Reset на мото каската Arai RX-7V. Този зашеметяващ дизайн е много специалната графика, носена от самия пилот Ники Хейдън по време на MotoGP, превръщайки се в емблематичен дизайн след тези изяви. От тогава тази графика на каска за мотор е една от най-търсената от феновете.

Arai с гордост представя новата графика Nicky Reset на мото каската Arai RX-7V EVO. Този зашеметяващ дизайн е много специалната графика, носена от самия пилот Ники Хейдън по време на MotoGP, превръщайки се в емблематичен дизайн след тези изяви. От тогава тази графика на каска за мотор е една от най-търсената от феновете.

Сега тази страхотна графика ще бъде достъпна за всеки.

RX-7V EVO отдавна е известна като една от най-модерните и най-качествени каски, налични навсякъде по света. Тя представлява кулминацията на огромния опит на Arai в дизайна на каски и непоколебимия фокус върху защитата на водача. И с функции като гениалния VAS механизъм на визьора, драстично подобрен въздушен поток и вентилация, както и устойчива на миризми подложка, RX-7V EVO със сигурност е спечелил своето място като водещ модел мотоциклетна каска на Arai. 

Мото каската е с най-новата външна обвивка PB-SNC2, чиято конструкция е заимствана от Формула 1. Характерното при нея е максималното увеличаване на якостта, гъвкавостта на обвивката и успешно поддържа ниско тегло. Самата външна част е направена от изключително твърд материал, който успешно разпространява кинетичната енергия при удар. Вътрешната част на обвивката пък е мека, за да абсорбира останалата енергия.

Arai са интегрирали в RX-7V EVO и VAS системата с променлива ос, при която се получава средно увеличение от 24 мм в двете области около слепоочията, за да се придаде по-гладка форма, която да увеличи способността за контрол върху енергията при удар.

  • PB-SNC2 R75SHAPE най-новата и най-здрава конструкция взаимствана от Формула -1, която максимално увеличава якостта и гъвкавостта на обвивката, като същевременно поддържа ниско тегло.
  • VAS позицията за монтиране на визьора е понижена, като се получават средно увелчение с 24 мм в двете области около слепоочията, в преследване на идеалната по-гладка форма, която увеличава способността за контрол върху енергията при удар.
  • Новата горна вентилация осигурява 11% повече въздушен поток към вътрешността на каската. Новият по-голям превключвател улеснява отварянето и затварянето, дори и с ръкавици. Три позиции; затворен, полуотворен и напълно отворен, за да регулира потока на въздуха и да предотврати навлизането на вода, когато е напълно затворен.
  • Плако против изпотяване на визьора - включена в комплекта.

 

  XXS XS S M L XL XXL XXXL
Размер на главата (см) 51-52 53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64 65-67

 

Как да определя моя размер?

Внимателно измерете обиколката на главата, над ушите. Изберете правилния размер, според измереното и таблицата. Не отгатвайте своя размер, защото каските трябва да пасват точно, за най-голяма сигурност.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти