Клин Evo+ BIB BIKE, сив

Клин за велосипед Bib Bike на Evo+ е подходящ за носене под облеклото. Той поддържа кожата суха при всякакви условия в следствие на специален слой на влагата, който се формира между материята на Evo+. Удобен за ползване както при спортни натоварвания, така и във всекидневни ситуации.

Доставка до 3 работни дни
Промоция от 119,50 лв Редовна цена 239,00 лв

Клин за велосипед Bib Bike на Evo+ е подходящ за носене под облеклото. Той поддържа кожата суха при всякакви условия в следствие на специален слой на влагата, който се формира между материята на Evo+. Удобен за ползване както при физически натоварвания, така и във всекидневни ситуации.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Клин Evo+ BIB BIKE, сив
Вашият рейтинг