Комбиниран селфи стик и статив GoPro 3-Way

GoPro 3-Way гъвкава стойка може да се използва по три основни начина, благодарение на сгъваемия си дизайн: като дръжка за камера, удължително рамо или статив. Сгъваемото рамо улеснява заснемането на селфита, без монтажа да се появява на снимката.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
139,00 лв
GoPro 3-Way гъвкава стойка може да се използва по три основни начина, благодарение на сгъваемия си дизайн: като дръжка за камера, удължително рамо или статив. Сгъваемото рамо улеснява заснемането на селфита, без монтажа да се появява на снимката.
Дръжката служи като дръжка на камерата и съхранява лек мини статив, който може да се използва самостоятелно или комбиниран с дръжката. Дължина от 19 см до  50,8 см. Удължението е сгъваемо, за да придаде нужната дължина или може да бъде премахнато изцяло, ако искате да използвате само ръкохватката. Удобно прибран в ръкохватката е мини трипод, който се свързва към основата или дори директно към корпуса на GoPro.

GoPro 3-Way  дава множество възможности. Използвайте ръкохватката или захвата с удължението за следване на движението. Използвайте удължението като селфи стик, заснемайки автопортрети, като пазите стика да не влиза в кадър. GoPro 3-Way е напълно водоустойчив, така че можете спокойно да се гмуркате и да я използвате независимо какъв е любимият ви воден спорт.

Характеристики:

  • Сгъваемото удължение ви помага да заснемате селфита, без да се появява в кадъра
  • Използвайте рамото и ръкохватката като стойка за да уловите впечатляващи POV или follow-cam кадри
  • Дръжката може да се отдели от удължението и да се използва като хватка за камера
  • Мини статива може да се използва самостоятелно или да се комбинира с дръжката
  • Мини статива се съхранява в дръжка, когато не се използва
  • Водоустойчива конструкция за използване във и извън водата
  • За всички модели GoPro Hero

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комбиниран селфи стик и статив GoPro 3-Way
Вашият рейтинг

Свързани продукти