Минерално масло за редуктори скутери GL 4 80W90

Високоефективно масло за редуктори с високо налягане, произведено от внимателно подбрани базови масла и многофункционални добавки. Маслото може да се използва в широк спектър от задвижвания и трансмисии.

Доставка до 3 работни дни
8,69 лв

Описание

Високоефективно масло за редуктори с високо налягане, произведено от внимателно подбрани базови масла и многофункционални добавки. Маслото може да се използва в широк спектър от задвижвания и трансмисии.

Свойства

  • не вреди на обикновени уплътнителни материали
  • отлична устойчивост на стареене
  • минимизира износването
  • висока способност за абсорбиране на налягането
  • намалява шума при работа
  • отлични вискозитетни / температурни свойства

Области на приложение

За трансмисии и крайни задвижвания с нормално до високо натоварване.

Приложение

По време на избора се придържайте към класа на вискозитет, предвиден от производителя на трансмисията. Може да се смесва с всички маркови трансмисионни масла. Напълно ефективен само когато се използва самостоятелно.

Повече информация
Опаковка 150 мл.
Тип масло Минерални
Вискозитет 80W90
Одобрения API GL-4
Одобрения Производители MIL-L 2105

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Минерално масло за редуктори скутери GL 4 80W90
Вашият рейтинг