Синтетично масло Harley Davidsons Synth 20W-50 Street

за Четиритактови двигатели

Напълно синтетично моторно масло, пригодено за използване в четиритактови моторни двигатели с въздушно и водно охлаждане, особено подходящо е за мотоциклети Harley Davidsons. Подбраните базови масла и висококачествените добавъчни компоненти гарантират максимално смазване, предпазва двигателя чист и отлично триене при всички работни условия.

Доставка до 3 работни дни
37,50 лв

Спецификации

  • API SN Plus
  • JASO MA2

Описание

Напълно синтетично моторно масло, пригодено за използване в четиритактови моторни двигатели с въздушно и водно охлаждане, особено подходящо е за мотоциклети Harley Davidsons. Подбраните базови масла и висококачествените добавъчни компоненти гарантират максимално смазване, предпазва двигателя чист и отлично триене при всички работни условия. Изключително подходящ за използване със или без мокър съединител.

Свойства

  • устойчив на стареене и стабилен вискозитет.
  • отлична устойчивост към износване.
  • изключителна защита от корозия.
  • предпазвя двигателя чист.
  • изключителна устойчивост на високи температури.

Области на приложение

Разработен за целогодишна употреба в пътни, офроуд и състезателни машини, работещи при нормални и тежки условия Подходящ е и за двигатели Harley Davidson V-Twin, които изискват синтетично моторно масло с вискозитет 20W-50. Подходящ за използване със или без мокър съединител.

Приложение

Трябва да се спазват инструкциите за експлоатация на производителя. Забележка: Оптимална ефективност само когато продуктът се използва самостоятелно (т.е. без смесване).

Повече информация
Опаковка 1 л.
Тип масло Синтетични

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Синтетично масло Harley Davidsons Synth 20W-50 Street
Вашият рейтинг