Мотокрос масло 10W40 Offroad LIQUI MOLY 4T 1 литър

за Четиритактови двигатели

Специално разработено за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на екстремни натоварвания извън пътя. За спортни приложения. Подходящ за крос мотоциклети, четириколки, SxS и мотоциклети Enduro и мотокрос със и без мокър съединител. Гарантира максимална производителност и защита на двигателя при всички работни условия. Предразполага към оптимално смазване, предпазва двигателя чист, отлично триене и минимално износване. Тестван на двигатели с каталитични конвертори.

За проверка по марка и модел мотор за необходимото ви масло, моля обадете се на 0892922922.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
25,30 лв

Високопроизводително масло за кросови мотори и Offroad, произведени на базата на синтетична технология. Гарантира максимална производителност и защита на двигателя при всички работни условия, за всички четиритактови мотори. Предразполага към оптимално смазване, предпазва двигателя чист, отлично триене и минимално износване. Тестван на двигатели с каталитични конвертори.

Спецификации:

  • API SN Plus
  • JASO MA2

Свойства

  • предпазва двигателя чист.
  • гарантира ниска консумация на масло.
  • висока устойчивост на стареене.
  • оптимално смазване при всички работни условия.
  • тествани за катализатори.
  • висока устойчивост на износване.
  • особено подходящ за мокри съединители.

Области на приложение

Специално разработен за 4-тактови мотокрос двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на екстремни натоварвания извън пътя. За спортни приложения. Подходящ за мотоциклети, четириколки, SxS и мотоциклети Enduro и мотокрос със и без мокър съединител.

Двигателите на Beta, фабрично се пълнят с масла Luqui Moly. Маслото е от съществено значение за мощността и живота на двигателя. В Betamotor не правят компромис с това. Маслата Luqui Moly са символ на топ качество от Германия.

Приложение

Трябва да се спазват инструкциите за експлоатация на производителя на двигателя.

Забележка: Оптимална ефективност само когато продуктът се използва самостоятелно (т.е. без смесване).

код:3055 1 литър

 

Повече информация
Опаковка 1 л.
Тип масло Синтетична технология
Одобрения API SN PLUS
Одобрения Производители JASO MA2

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мотокрос масло 10W40 Offroad LIQUI MOLY 4T 1 литър
Вашият рейтинг