Мотокрос ръкавици FLY RACING F-16 Gloves Navy 2024

за Мотокрос

Мотокрос ръкавиците Fly Racing F-16 предлагат стандартна защита за мотокрос употреба. С разтягаща се в четири посоки странична стена на пръстите тези ръкавици осигуряват гъвкавост, комфорт и въздушен поток. Меките гъвкави емблеми добавят защита и елегантен външен вид. Подсилените двуслойни длан и палец гарантират издръжливост.

Мотокрос ръкавиците Fly Racing F-16 предлагат стандартна защита за мотокрос употреба. С разтягаща се в четири посоки странична стена на пръстите тези ръкавици осигуряват гъвкавост, комфорт и въздушен поток. Меките гъвкави емблеми добавят защита и елегантен външен вид. Подсилените двуслойни длан и палец гарантират издръжливост. Регулируемото затваряне на китката и силиконовите дръжки за пръсти предлагат сигурно прилягане. Насладете се на удобната класическа кройка, която не е нито прекалено тясна, нито твърде свободна.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Ръкавици за мотокрос с универсална производителност
  • Разтягаща се в четири посоки странична стена за пръсти за гъвкавост, комфорт и въздушен поток
  • Логотата Soft-flex осигуряват защита и красив вид
  • Подсилени двуслойни длан и палец
  • Регулируемо затваряне на китката за сигурно прилягане
  • Силиконови грипове на пръстите.
  • Удобна класическа кройка: нито прекалено стегната, нито твърде свободна

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти