OptiMate MONITOR O-124

Постоянен захранващ спортен акумулаторен кабел с интегриран монитор за състоянието на батерията / системата за зареждане за 12V оловно-киселинна. Запечатан монитор с 4 светодиода показва състоянието на зареждане на батерията от пълно до празно за 12V оловно-киселинни (AGM, GEL или STD) батерии - LED, съответстващ на нивото на зареждане, мига на всеки 3 секунди.

Доставка до 3 работни дни
47,00 лв

Постоянен захранващ спортен акумулаторен кабел с интегриран монитор за състоянието на батерията / системата за зареждане за 12V оловна киселина.

Водоустойчив оловен акумулатор с монитор на състоянието на зареждане за 12V оловно-киселинна батерия във вашия паркиран автомобил Powerport - 24-7 състояние на батерията при мигане на LED

  • С пръстени M6 / 1/4 ″ - M8 / 5/16 ″, които идеално пасват на клемите на вашите Powerport батерии и предпазител 15A, който защитава кабела и електрониката с номинална температура -40 ° C - Премиум качество!
  • Запечатан монитор с 4 светодиода показва състоянието на зареждане на батерията от пълно до празно за 12V оловно-киселинни (AGM, GEL или STD) батерии - LED, съответстващ на нивото на зареждане, мига на всеки 3 секунди.
  • SAE бързо свързващ се порт за зареждане за зареждане на батерията при нужда - с уплътняваща капачка, устойчива на атмосферни влияния, когато автомобилът се движи!
  • Показва състоянието на системата за зареждане, когато двигателят работи - лесна проверка преди пътуване с един поглед, за да видите дали батерията получава заряд.

 

Потвърдете дали системата за зареждане на превозното средство работи или батерията е заредена и осигурете аварийно крайпътно осветление, захранвано от постоянния ви акумулаторен проводник или допълнителен аксесоар за гнездо BIKE / AUTO.

 

Дължина: 60см.

Конектор за батерия: пръстени 1/4 lets (M6) / 5/16 ”(M8)

Конектор за зареждане: 2-pin SAE, защитен от мръсотия и течност с гумена уплътнителна капачка и капак.

Работа: 2 автоматични режима - монитор за нивото на зареждане на батерията (режим на мигане с един светодиод) и тест на системата за зареждане (режим стрелка)

  • Съхранение в превозното средство: 4 LED покриват обхвата на напрежението „от пълен до празен“ на всички 12V батерии, включително AGM с по-високо напрежение за силов спорт (4-ти √√LED ≥ 12,7V). Светодиодното ниво на ниво на зареждане мига на всеки 3 секунди (дългосрочно изтегляне по-малко от 0,2 mA).
  • При работещо превозно средство: режимът на LED стрелка се активира, когато напрежението на зареждане достигне идеалното напрежение за зареждане; до минимум 13.5V (√ зелен LED) или идеален обхват 14V + (√√ зелен LED).

Дебелина на жилото: 18AWG (0.82mm2) SPT-2W

Предпазител: 15 Amp

Употреба: -40°C, остава гъвкава при температури под нивото на замръзване

Тип: Напълно затворена електронна схема с 4 светодиода, SAE съединител за зареждане с гумена уплътнителна капачка и капак

Гаранция: 3-годишна ограничена гаранция за замяна

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OptiMate MONITOR O-124
Вашият рейтинг

Свързани продукти