Паста за почистване на хром и алуминиеви детайли Sonax

SONAX паста за почистване на хром и алуминий, се изпалзва за почистване и полиране на алуминий, мед, месинг и хром. Отстранява ръждата бързо и старателно. Разтваря мръсотията и корозията, като възстановява първоначалния блясък, като същевременно оставя защитен филм. Почиства и полира алуминиеви джанти, ауспуси, ролбари, лайстни и всички декоративни елемнти изработени от метал. Неизменен помощник за поддръжката на всички хромирани части на вашият мотор.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
11,00 лв

SONAX паста за почистване на хром и алуминий, се използва за почистване и полиране на алуминий, мед, месинг и хром. Отстранява ръждата бързо и старателно. Разтваря мръсотията и корозията, като възстановява първоначалния блясък, като същевременно оставя защитен филм. Почиства и полира алуминиеви джанти, матациклетни ауспуси, ролбари на мотори, лайстни и всички декоративни елемнти изработени от метал навашия мотор. Безопастна и напълно подходяща и за използване в домакинството!

Характеристики:

  • бърза и лесна употреба, с дълготраен ефект.
  • подходяща за алуминий, хром, месинг и мед.
  • възстановява оригиналния блясък.
  • оставя защитен филм.                                                                                  

 

Начин на употреба:

Разклатете преди употреба. Нанесете малко количество паста върху мека кърпа или микрофибър. В зависимост от нивото на замърсяване, прилагайте умерен до силен натиск с пастата и кърпата. Полирайте старателно, след това избършете с чиста кърпа, за да върнете оригиналния блясък.

Забележка:

Не използвайте върху боядисани метални части и хромирани пластмасови части. Предпазвайте от замръзване.

Грижа за автомобила SONAX

Произведено в Германия.

Повече информация
Опаковка 75 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти