Прапарат отблъскващ водата от визьори и стъкла Liqui Moly

Препарат с хидрофобен ефект (течни чистачки) за визьори на каски, слюди на мотор и автомобилни стъкла. Осигурява по-добра видимост и повече безопасност, когато дъждовните капки се махат бързо на вятъра. Подходящ и за лесно отстраняване на насекоми, лед и сняг.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
14,01 лв

Препарат с хидрофобен ефект за визьори на каски, слюди на мотор и автомобилни стъкла. Осигурява по-добра видимост и повече безопасност, когато дъждовните капки се махат бързо на вятъра. Подходящ и за лесно отстраняване на насекоми, лед и сняг.

Свойства

  • повишава безопасността при шофиране
  • осигурява ясна видимост и безопасност.

Области на приложение

За визьори на мото каски, визьори на каски за спорт, слюда за мотор и автомибилни стъкла.

Приложение

Почистете и подсушете визьора или стъклото. Изсипете препарата течни чистачки върху чиста кърпа и нанесете с лек натиск с кръгови движения. След приблизително 10 минути полирайте с кърпа, докато видимостта на визьора на каската или слюдата на мотора се възстанови. Препоръчително е да прилагате продукта на всеки четири седмици.

Повече информация
Опаковка 125 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Прапарат отблъскващ водата от визьори и стъкла Liqui Moly
Вашият рейтинг

Свързани продукти