Почистващ препарат за естествена кожа Sonax Premium Class 250 мл

Нов

Препарат за eфективно и бързо почистване на гладка естествена кожа. Действа особено бързо и интензивно с максимална защита.Премахва упоритите замърсявания като мазнини и ожулвания от дънки  без да наранява кожата. С апликатор за пяна за особено лесно и прецизно дозиране.Подходящ за всички гладки кожи, също и за повърхности от перфорирана кожа и седалки с отопление. Не може да се използва върху анилин, набук и велур. След почистване на кожата с препарат за кожа PREMIUM CLASS, препоръчваме да използвате крем за грижа за кожа PREMIUM CLASS за защита, грижа и запечатване на третираните повърхности.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
61,00 лв

Препарат за eфективно почистване на гладка естествена кожа. Действа особено бързо и интензивно с максимална защита.Премахва упоритите замърсявания като мазнини и ожулвания от дънки  без да наранява кожата. С апликатор за пяна за особено лесно и прецизно дозиране.Подходящ за всички гладки кожи, също и за повърхности от перфорирана кожа и седалки с отопление. Не може да се използва върху анилин, набук и велур. След почистване на кожата с препарат за кожа PREMIUM CLASS, препоръчваме да използвате крем за грижа за кожа PREMIUM CLASS за защита, грижа и запечатване на третираните повърхности.

Начин на употреба. Напръскайте почистващият препарат върху кожената повърхност и разнесете с мека четка. Оставете почистващия препарат за кратко и след това масажирайте с меката четка. Внимателно отстранете мръсотията и остатъците от препарата с влажна микрофибърна кърпа. След почистване нанесете SONAX Premium Class Leather Care Cream, за да защитите, поддържате и запечатате кожата. Моля обърнете внимание: Не използвайте върху анилинова кожа и велур. Винаги почиствайте цялата повърхност. Не накисвайте кожата. Не използвайте върху топли повърхности. Не позволявайте да изсъхне върху кожени повърхности. Пазете от замръзване. Атрибути на продукта: Високо ефективен почистващ препарат. Лесна за използване дисперсия на пяна. Безопасен за всички кожени седалки.

Повече информация
Опаковка 250 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Почистващ препарат за естествена кожа Sonax Premium Class 250 мл
Вашият рейтинг