Почистващ препарат за естествена кожа Sonax Premium Class 250 мл

Препарат за eфективно и бързо почистване на гладка естествена кожа. Действа особено бързо и интензивно с максимална защита. Премахва упоритите замърсявания като мазнини, насекоми и естествени замърсители, без да уврежда кожата. С апликатор за пяна за особено лесно и прецизно дозиране. Подходящ за всички гладки кожи, също и за повърхности от перфорирана кожа(кожени мото екипи) и седалки с отопление. Не може да се използва върху анилин, набук и велур.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
65,60 лв

Препарат за eфективно почистване на гладка естествена кожа. Действа особено бързо и интензивно с максимална защита.

Премахва упоритите замърсявания като мазнини, насекоми и естествени замърсители, без да уврежда кожата. С апликатор за пяна за особено лесно и прецизно дозиране. Подходящ за всички гладки кожи, също и за повърхности от перфорирана кожа(кожени мото екипи) и седалки с отопление. Не може да се използва върху анилин, набук и велур.

Начин на употреба:

Напръскайте почистващият препарат върху кожената повърхност и разнесете с мека четка. Оставете почистващия препарат за кратко и след това разнесете отново с меката четка. Внимателно отстранете мръсотията и остатъците от препарата с влажна микрофибърна кърпа. След почистване нанесете SONAX Premium Class Leather Care Cream, за да защитите, поддържате и запечатате кожата.

Моля обърнете внимание:

Не използвайте върху анилинова кожа и велур. Винаги почиствайте цялата повърхност. Не накисвайте кожата. Не използвайте върху топли повърхности. Не позволявайте да изсъхне върху кожени повърхности. Пазете от замръзване. Атрибути на продукта: Високо ефективен почистващ препарат за естествена кожа. Лесна за използване дисперсия на пяна. Безопасен за всички кожени изделия мото екипировка, мебели, дрехи и т.н.

Повече информация
Опаковка 250 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти