Протектор за гърди NETCUBE Racing

за Шосейно каране, Мотокрос, Скутер, Градско каране, Пистово каране Нов

Протекторът за гърди “NetCube Chest RS” е специално защитно устройство, разработено с изключителната технология Net3, за да гарантира оптимална защита на областта на гръдня кош, по време на състезания/пътна употреба.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
118,00 лв

Протекторът за гърди “NetCube Chest RS” е специално защитно устройство, разработено с изключителната технология Net3, за да гарантира оптимална защита на областта на гръдня кош, по време на състезания/пътна употреба. Перфектен е за използване с мото екипи, а хомологацията ниво 2 гарантира високо ниво на защита. NetCube Chest RS е изработен от дишащ текстил и има ергономична форма. Технология Net3: иновативна структура, изработена от нитрилен противоударен каучук с патентована 3D мрежеста технология, резултат от точни проучвания, които ни позволиха да получим печеливша комбинация от форма+композиция на материала с висока производителност, гарантираща значителна сила на поглъщане на енергията на удара, гарантираща след това максимална защита;

Характеристики: 

  • CE сертифициран EN 1621-3 ниво 2.
  • вътрешна подплата в E.V.C. (Evoluted Viscoelastic Cells), иновативен водоустойчив противоударен материал с висока производителност/тегло/дебелина.
  • намалена дебелина за оптимизиране на комфорта.
  • дишаща мембрана.
  • лесен за поставяне.
  • 100% Произведено в Италия.
  • универсален размер

Размери на Zandona - Протектори за гърди

За възрастни

Височина (см.) Размер
158/167 XS
158/167 S/M
168/187 S/M
168/187 L/XL

За деца

Височина (см.) Размер
105/150 JS/JM
151/165 JL

* Настоящите указания за размерите, биха могли да се разминават за някой хора в зависимост от различните физически характеристики на отделния индивид. Мотопойнт не поема отговорност в случай, че бързото износване на продукта е в следствие на неправилен размер.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Протектор за гърди NETCUBE Racing
Вашият рейтинг

Свързани продукти