Протектор за гръб RST Impact Core Pro Full Back Protector

Нов

Защитният протектор за гръб RST RST Impact Core Pro Full Back е с ниво на защита CE Level 2, изработен от мемори пяна, пасваща на тялото. Той е тестван на по-високия стандарт, определен в съответствие с европейския стандарт EN 1621-2: 2003. Наред с защитата на гръбначния стълб, сега има значителни  доказателства, че носенето на сертифициран протектор за мотористи, може значително да намали травмита при тежък инцидент, тъй като намалява ефекта на удара върху ребрата и също така намалява въздействието върху вътрешните органи.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
69,00 лв

Защитният протектор за гръб RST RST Impact Core Pro Full Back Level 2 е тестван на по-високия стандарт, определен в съответствие с европейския стандарт EN 1621-2: 2003. Наред с защитата на гръбначния стълб, сега има значителни  доказателства, че носенето на сертифициран протектор на гърба може значително да намали травмита при тежък инцидент, тъй като намалява ефекта на удара върху ребрата и също така намалява въздействието върху вътрешните органи. Протектор за гръб CE 2 предава по-малко от половината от силата на удара в сравнение със защитния гръб на CE ниво 1.

Характеристики:

  • Ниво на защита CE Level 2.
  • Конструкция с нисък профил.
  • Изработен от мемори пяна, за пасване по тялото, при удар шоково се втвърдява, от топлината на тялото протекторът става мек и елестичен и прилепва по-добре.
  • Размери: ширина 25 см. височина 39 см.
  • Протектор за гръб за всички модели якета RST.

 

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти