Тениска с къс ръкав Easy 2 Evo+, сива

Тениска Easy 2 на Evo+ е универсална във всяко отношение. Пригодена за носене при колоездене, тичане, катерене, каране на мотор или просто всекидневна разходка. Предпазва от изпотяване и от измръзване, благодарение на охлаждането в следствие на изпаряването на пот от текстилния слой.

Доставка до 3 работни дни
Промоция от 56,00 лв Редовна цена 112,00 лв

Тениска Easy 2 на Evo+ е универсална във всяко отношение. Пригодена за носене при колоездене, тичане, катерене, каране на мотор или просто всекидневна разходка. Предпазва от изпотяване и от измръзване, благодарение на охлаждането в следствие на изпаряването на пот от текстилния слой. За максимален ефект може да се комбинира с ръкави Evo+ Mane.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тениска с къс ръкав Easy 2 Evo+, сива
Вашият рейтинг