Тениска с протектор Easy 2 HP Evo+, сива

Тениска Easy 2 HP на Evo+ с къс ръкав и протектор предлага изключителен комфорт и голяма свобода на движението. Може да се носи под всякакво облекло или сама по себе си и върви с протектори.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
Промоция от 135,00 лв Редовна цена 270,00 лв

Тениска Easy 2 HP на Evo+ с къс ръкав и протектор предлага изключителен комфорт и голяма свобода на движението. Може да се носи под всякакво облекло или сама по себе си и върви с протектори. В направата ѝ е употребен специален „реактивен“ полимер, който в нормални ситуации е мек, еластичен, но при натиск става твърд и укрепващ. Тя се напасва перфектно към формата на тялото, поради което по време на сблъсък разпределя ударната енергията върху по-голяма повърхност, правейки защитата по-ефективна.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тениска с протектор Easy 2 HP Evo+, сива
Вашият рейтинг

Свързани продукти