TM290 зарядно устройство OPTIMATE LITHIUM 4S 5A

Високоефективно диагностично зарядно и тестер за батерии LiFePO4 / LFP. Идеален за зареждане и сезонна поддръжка на 12.8V-13.2V LiFePO4 / LFP батерии с размери от 2 до 100 Ah.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
264,00 лв
купи на изплащане
12 x 25.09 лв.

Най-доброто зарядно на професионално ниво LiFePO4.

Високоефективно диагностично зарядно и тестер за батерии LiFePO4 / LFP. Идеален за зареждане и сезонна поддръжка на 12.8V-13.2V LiFePO4 / LFP батерии с размери от 2 до 100 Ah.

Основни характеристики:

  • Режим SAVE на батерията с BMS нулиране: започва от 0,5V с непрекъснат мониторинг/тестване на акумулатора. Предотвратява се ненужното (и опасно) зареждане на повредена батерия.
  • safeTº: Автоматично регулиране на скоростта на зареждане спрямо температурата на околната среда. Редуцирано зареждане ако градусите паднат под нулата и спира да зарежда, ако температурата падне под -20оC (може да повреди литиевите батерии)
  • Ampmatic: Микропроцесорът регулира тока до идеалната крива за зареждане LiFePO4, за да съответства на размера/състоянието на батерията за възможно най-бързо и пълно зареждане.
  • Зареждане: 5A (AmpMatic)
  • Употреба: На закрито / на открито (най-ниска температура: -20°C).
  • Запазване: Старт с ниско напрежение от 0,5 V + 3-степенен нисковолтов SAVE и TEST.
  • Идеално за: Батерии LiFePO4 (LFP) 4 серии от 2 - 100Ah.
  • Вход: Глобален (100-240V 50-60Hz), висока ефективност (изброени CEC), напълно запечатан/изолиран.
  • Безопасност: Без риск от презареждане. Напълно безопасен за електрониката на превозното средство. Безискров. Безопасен за дългосрочна поддръжка на батерията. Автоматично изключване при късо съединение или при откачане на батерията. 3-годишна ограничена гаранционна подмяна.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:TM290 зарядно устройство OPTIMATE LITHIUM 4S 5A
Вашият рейтинг

Свързани продукти