OptiMate MONITOR O-125

Монитор на състоянието на батерията / системата за зареждане за 12V оловно-киселинна, с вградена SAE свързаност. SAE към SAE адаптер с монитор на състоянието на зареждане, който се свързва директно към SAE проводника на батерията, монтиран към 12V батерията във вашето паркирано Powerport превозно средство - 24-7 състояние на батерията при мигане на LED!

Доставка до 3 работни дни
43,00 лв

Монитор на състоянието на батерията / системата за зареждане за 12V оловно-киселинна, с вградена SAE свързаност.

SAE към SAE адаптер с монитор на състоянието на зареждане, който се свързва директно към SAE проводника на батерията, монтиран към 12V батерията във вашето паркирано Powerport превозно средство - 24-7 състояние на батерията при мигане на LED!

  • SAE свързващата система се побира на всеки SAE стандартен 2-пинов конектор, включва вграден уплътнител, който се съчетава с OptiMate SAE - Премиум качество!
  • Запечатан монитор с 4 светодиода показва състоянието на зареждане на батерията от пълно до празно за 12V оловно-киселинни (AGM, GEL или STD) батерии - LED, съответстващ на нивото на зареждане, мига на всеки 3 секунди.
  • SAE бързо свързващ се порт за зареждане за зареждане на батерията при нужда - с уплътняваща капачка, устойчива на атмосферни влияния, когато автомобилът се движи!
  • Показва състоянието на системата за зареждане, когато двигателят работи - лесна проверка преди пътуване с един поглед, за да видите дали батерията получава заряд.

 

Smart проводник на батерията, който измерва напрежението; следи зареждането на съхранена 12V оловно-киселинна батерия и потвърждава дали системата за зареждане на автомобила работи правилно.

Дължина: 15 см.

Конектор за батерия: 2-pin SAE пръстени

Конектор за зареждане: 2-pin SAE, защитен от мръсотия и течност с гумена уплътнителна капачка и капак.

Работа: 2 автоматични режима - монитор за нивото на зареждане на батерията (режим на мигане с един светодиод) и тест на системата за зареждане (режим стрелка)

  • Съхранение в превозното средство: 4 LED покриват обхвата на напрежението „от пълен до празен“ на всички 12V батерии, включително AGM с по-високо напрежение за силов спорт (4-ти √√LED ≥ 12,7V). Светодиодното ниво на ниво на зареждане мига на всеки 3 секунди (дългосрочно изтегляне по-малко от 0,2 mA).
  • При работещо превозно средство режимът на LED стрелка се активира, когато напрежението на зареждане достигне идеалното напрежение за зареждане; до минимум 13.5V (√ зелен LED) или идеален обхват 14V + (√√ зелен LED).

Дебелина на жилото: 16AWG (1.31mm2) SPT-2

Употреба: -40°C, остава гъвкава при температури под нивото на замръзване

Тип: Напълно затворена електронна схема с 4 светодиода, SAE съединител за зареждане с гумена уплътнителна капачка и капак

Гаранция: 3-годишна ограничена гаранция за замяна

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OptiMate MONITOR O-125
Вашият рейтинг

Свързани продукти