Тениска без ръкави Easy 1 Evo+, сива

Тениска без ръкави Easy 1 на Evo+ e опростен модел, пригоден за екстремни жеги, когато ти се иска да носиш възможно най-малко плат върху себе си. Тя не причинява дискомфорт в гръдната област, причинен от излишно охлаждане.

Доставка до 3 работни дни
Промоция от 52,00 лв Редовна цена 104,00 лв

Тениска без ръкави Easy 1 на Evo+ e опростен модел, пригоден за екстремни жеги, когато ти се иска да носиш възможно най-малко плат върху себе си. Тя не причинява дискомфорт в гръдната област, причинен от излишно охлаждане. В допълнение, тениската може да се облича също и при студ. Носена под дрехите, тя предотвратява изпаряването на потта, благодарение на „ветроупорния“ ефект на специален слой на влагата, намиращ се между двата текстилни слоя.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тениска без ръкави Easy 1 Evo+, сива
Вашият рейтинг