OptiMate USB O-115

Бързо зареждане на 2 от вашите мобилни устройства едновременно. Заредете комбинация от вашия телефон, GPS, камера и таблет от вашия мотоциклет BMW, Triumph или Victory със стандартен контакт BIKE. Вградената защита изключва USB зареждането и предотвратява източването на батерията LFP (LiFePO4) или AGM (Pb) на паркирания автомобил.

Доставка до 3 работни дни
57,00 лв

3300mA двойно изходно USB зарядно устройство, устойчиво на атмосферни влияния, с BIKE щепсел (пасва на BMW, Triumph, Ducati Multistrada)

Преносимо двойно USB зарядно устройство от 3300mA, с вграден 180° BIKE щепсел за вашия мотоциклет Triumph, Ducati Multistrada или BMW - Най-добрият избор за Triumph 800 и най-новата Ducati MultiStrada.

 • Свързва се с Ø 12 мм DIN / BIKE 12V контакт, намиращ се на мотоциклети BMW, Triumph и Ducati Multistrada - Идеален за контакти с ограничено заобикалящо пространство.
 • Зарежда 2 x USB устройства с до 3300 mA ток, налични за споделяне, или бързо зареждане на 1 x USB-C устройство.
 • Зарядният ток се адаптира към свързаното устройство за безопасно презареждане. Създава уплътнение, устойчиво на атмосферни влияния срещу вмъкнат USB кабел, или „устойчива на пътуване“ капачка предпазва USB порта, който не се използва.
 • Вградената защита изключва USB зареждането и предотвратява източването на батерията LFP (LiFePO4) или AGM (Pb) на паркирания автомобил - Стартира резервно копие, когато двигателят на автомобила се запали.
 • Наблюдава и показва състоянието на батерията на паркираното превозно средство - показва, че батерията е „готов за стартиране“ при мигане на LED!

Характеристики:

Бързо зареждане на 2 от вашите мобилни устройства едновременно. Заредете комбинация от вашия телефон, GPS, камера и таблет от вашия мотоциклет BMW, Triumph или Victory със стандартен контакт BIKE.

Конектор за зареждане (Вход): 180° BIKE (DIN Ø12мм)

Мощност (Вход): Превозно средство с 12V система с 12V оловно-киселинна или 12,8V литиева батерия.

Конектор за зареждане (Изход): 2x USB (намира се директно на зарядното устройство)

Мощност (Изход): 3300mA @5V

Работа: Напълно автоматично

 • Защита на акумулатора на превозното средство: АВТОМАТИЧНО изключено 1 час след спиране на двигателя или ако напрежението на акумулатора падне под 12.4V
 • Включва се, ако напрежението на акумулатора на превозното средство се повиши над 13,3V.
 • Защита от късо съединение и прегряване.

Работа (волтаж)

 • USB ON - 13.3V до 18V - неограничен USB изход, включен USB LED. Предоставя USB захранване, когато двигателят на превозното средство зарежда батерията.
 • USB 1 ЧАС - 12.4V до 13.3V - 1 час USB изход, включен USB LED. Отидете в режим на готовност след 1 час или напрежение <12.4V.
 • STANDBY MODE – Прави мониторинг на напрежението и се включва отново, ако напрежението на акумулатора на превозното средство се повиши над 13,3V
 • OFF ≤ 9V

Тип: Напълно затворена електронна схема със син LED, уникален дизайн на уплътнение и капачка за USB контакти; използвайте който и да е USB кабел, с уплътнения при поставяне.

Гаранция: 3-годишна ограничена гаранция за замяна

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OptiMate USB O-115
Вашият рейтинг

Свързани продукти