Скутер Kymco DTX 360 ABS TCS ИЗЧЕРПАН

                     Новият скутер Kymco DT X360 идва със система TCS (система за контрол на сцеплението), за да разкрие истинските възможности на този макси скутер и да тласне желанието ви за приключения до границата, която можете да изпитате на и извън класическия път! С TCS Kymco DT X360 става много по-лесен за управление, по-удобен за шофиране и по-ефективен на различни видове терени. Kymco DT X360 се предлага и с по-широко кормило за подобряване на маневреността, по-висока позиция и безключова система за палене за осигуряване на удобен достъп и бърз старт. С едноцилиндров 320 cc двигател, Euro 5, течно охлаждане, 4-тактов двигател, с мощност от 21 KW (28,6 HP) при 7500 rpm, този модел е предназначен да се използва и извън пътя.

 

11710,00 лв
купи на изплащане
12 x 1090.36 лв.
            Със своя опит в сектора на макси скутерите, KYMCO преоткрива един от своите най-продавани модели, новият DTX се представя като "Adventure Crossover", без да изоставя своите характеристики от гамата Downtown и става способен да предложи дори на най-любопитния мотоциклетист възможността да търси приключение в ежедневието, без да изоставя комфорта и безопасността на водача.
            Хармонични пропорции, спортно оформление и високия преден калник са само част от характеристиките, които позволяват на DTX360 да покаже своята двойна спортна душа. Кормилото става по-широко, за да позволи по-добър контрол дори върху неравна настилка, а позицията на водача се повдига, за да подобри видимостта на пътя. Инструментите са цифрови и специално проектирани да осигурят максимална четливост при всякакви метеорологични условия. Безключовата система позволява достъп до скутера с изключителна лекота, докато системата за тракшън контрол TCS гарантира максимална безопасност във всяка ситуация. Предните фарове с LED светлини и лакови черни детайли, лещите на задните светлини в непигментирано прозрачно покритие и лъскавите черни защитни вложки на ауспуха се смесват хармонично с отличителните графики: в допълнение към комбинацията от цветове, спортна и изпълнена с характер, се предлага и новото черно/оранжево, перфектната комбинация от смелост и енергия, която може да бъде разпозната навсякъде.

            Новият DTX360 е оборудван с мощен 321 кубеков едноцилиндров 4-клапанен G5 двигател с течно охлаждане. Работен обем, който освобождава максимална мощност от 21 kW (28,6 HP) при 7500 об/мин и максимален въртящ момент от 29,3 Nm при 5750 об/мин; подаването на мощност се модулира от безстепенна скоростна кутия (CVT), докато мощността се регулира от ефективна система за контрол на сцеплението TCS, която осигурява оптимална безопасност и поведение на пътя. Резервоарът за гориво е 12,5 литра, разходът е 27 км/л, а емисиите на CO2 са 87 г/км, в пълно съответствие със стандарта EURO 5.

ДВИГАТЕЛ

Тип двигател: 4 тактов, едно цилиндров, 4 клапана, DOHC  EURO 5 (CO2 87 g/km)*
Диаметър и ход на буталото:  75.30 x 72.00 mm
Кубатура: 321 смᶟ
Охлаждаща система: Водно охлаждане 
Горивна система: Инжекцион 
Степен на сгъстяване: 10,7 :1  
Максимална мощност: 28.6 hp при 7500 rpm
Максимален въртящ момент: 29.3 Nm при 5750 rpm
Система на запалване: Електрически стартер

Разход на гориво: 3,7 л/100

             LCD инструментите са: общ и частичен одометър, скоростомер, тахометър, цифров часовник и индикатори за нивото на горивото и температурата на охлаждащата течност. Контролите на кормилото са достъпни лесно, елегантни и ергономични, копчетата с изцяло черен дизайн на ръкохватката се виждат с удобни предпазители, за да дадат глас на душата на кросоувъра; управлението на DTX никога не е било толкова лесно благодарение на старта без ключ и многофункционалната ключалка за запалване, защитена от системата за интелигентно заключване, която действа върху запалването, заключването на волана и отварянето на седалката. Има два USB гнезда, като първият се намира в лявата жабка, а вторият в центъра на кормилото и ви позволява да зареждате две електронни устройства. Гарантиран комфорт не само за ездача, но и за пътника, дори и на по-дълги разстояния, благодарение на голямата двуередова седалка, багажното отделение е оборудвано с осветление и с възможност за съхранение на две каски (една цяла и една джет) и който се отваря директно чрез Keyles.

Допълнително оборудване.

  1. Keyless - безключов достъп и стартиране.
  2. Full led светлини и стопове.
  3. ABS и TCS тракшън контрол
  4. Дигитален дисплей, с обортомер, скоростомер, зареждане на акумулатора във (V) и ниво на горивото.
  5. Висока слюда.
  6. Гардове на ръкохватките.
  7. Голямо багажно отделение под седалката, за две каски (една цяла и една джет).      
  8. 2 USB порта.                                                                                                                                         

 

 



                 Здравата стоманена рама с пресовани плочи е свързана със система за окачване, състояща се от Ø37 мм хидравлична телескопична вилка със 110 мм ход отпред и единично люлеещо се рамо с регулируем двоен амортисьор със 100 мм ход отзад; спирачките са съответно двойни дискове Ø260 мм с 3-бутални апарати отпред и единични дискове Ø 240 мм с 2-бутални апарати отзад, докато ексклузивните 5-спицови алуминиеви джанти монтират 120/80- изпъкнали гуми 14" на отпред и 150/70-13” отзад. Компактните размери от 2165 x 780 x 1285 mm, междуосието от 1550 mm, височината на седалката от 810 mm и масата в работно състояние от 194 kg правят DTX360 превозно средство, способно хармонично да съчетава градските пътувания и удоволствието от шофирането.
 
Рама: стоманена рама
Дължина: 2165 mm
Широчина: 780 mm
Височина: 1280 mm
Колесна база: 1550 mm
Суха маса: 191 кг
Височина на седалката: 800 mm

ГУМИ И ДЖАНТИ

Предна джанта: Алуминиева сплав
Предна гума: 120/80-14
Задна джанта: Алуминиева сплав
Задна гума:150/70-13

СПИРАЧКИ

Предни спирачки: диск Ø260 мм с 3-бутални апарати с двуканална ABS система.
Задни спирачки: диск Ø 240 мм с 2-бутални апарати отзад с двуканална ABS система

  • 24 месеца гаранция, без ограничение в пробега.
  • Оторизирани сервизи: София, Пловдив, Бургас, Варна и Плевен.
 

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти