За поредна година тайванският гигант Kymco не пропусна да представи мащаба на бранда с модерен щанд и нови модели на най-голямото мото изложение – EICMA 2023 в Милано, Италия.

Това, което заслужава внимание е:

KYMCO SKYTOWN

С акцент върху иновациите и нуждите на клиента, KYMCO представя SKYTOWN, компактен скутер, проектиран да промени градското пътуване.

Върховното предимство на SKYTOWN се крие в неговата революционна двигателна технология. Новият двигател Green Power се отличава от традиционните модели с изключителната си производителност. Оборудван с няколко патентовани технологии, той предлага подобрена ефективност, здравина и производителност.

Въртящият момент осигурява отлично ускорение и намалява консумацията на гориво, предоставяйки плавно и ефективно изживяване при каране. Освен това, високоефективните охладителни канали увеличават конските сили на двигателя и удължават неговия живот.

Дизайнът на SKYTOWN е насочен към нуждите на градските пътници. Късата му колесна база и леката конструкция го правят идеален за движение в натоварен трафик и тесни улички. Въпреки компактния си размер, скутерът предлага обширно пространство за съхранение, позволявайки на водачите удобно да съхраняват каска, заедно с личните си вещи.

Минималистичният и стилен външен вид на SKYTOWN се допълва от неговите уникални LED светлини отпред и отзад. Скутерът постига перфектен баланс между естетика и безопасност. Високо видимият LCD панел и удобният USB порт отговарят на нуждите и желанията на шофьорите по целия свят.

KYMCO i-Tuber Series

KYMCO с гордост представя серията "i-Tuber" - перфектното решение, което комбинира разнообразни възможности.

Ергономичната и удобна седалка на i-Tuber е от изключителна важност за водачите. Иновативният дизайн на откритата рамка предоставя защита на основните компоненти от неочаквани удари и поддържа множество сценарии за каране.

LED осветлението в цялото превозно средство и яркият LCD дисплей гарантират ясна видимост на пътя пред водача и го правят лесно забележим за пешеходци и други шофьори, било то през деня, през нощта или при движение в натоварените градски улици.

Хъб моторът с мощност 4,000Wh предоставя максимална скорост от 70 км/ч и е захранван от две Ionex батерии, предлагайки предполагаем обхват от 130 км (WMTC).

"i-Tuber Carry" е базиран на горепосочените характеристики, но е проектиран от KYMCO да се отличава с капацитет за товари предназначен за чисти професионалисти, като го прави идеален избор за B2B приложения. Предната стойка за съхранение и просторната задна стойка за носене са достатъчни, за да задоволят разнообразните оперативни нужди на всяко B2B предприятие.

KYMCO Filly 50

Перфектен ретро скутер с обем от 50 куб. см.

В свят, където градската мобилност е от първостепенно значение, FILLY 50 е готов да преопредели начина, по който се движим. Очарователният FILLY 50 комбинира висока ефективност със стил за вашите пътувания на кратки разстояния.

1. Лек дизайн: С тегло от само 104 кг, FILLY 50 е лесен за маневриране и паркиране, правейки го идеален избор за запълнените градски улици.

2. Пълно LED осветление: FILLY 50 е оборудван с пълно LED осветление, гарантиращо видимост и безопасност през деня и нощем, като същевременно допринася за стилния външен вид.

3. Ефективен двигател от 50 куб. см.: FILLY 50 постига перфектен баланс между мощност (2.1 kW) и горивна ефективност, като го прави отличен избор за тези, които търсят икономично и екологично средство за транспорт.

Без значение дали сте студент, който пътува за университет, професионалист, който се движи из градския трафик, или водач, търсещ забавление, FILLY 50 отговаря на всичките ви нужди.

KYMCO CV-L6

Залагайки на дизайн, комбиниращ свобода, здравина и приключение, Kymco създава скутерът CV-L6. От компанията го наричат повече от средство за придвижване. Всяко каране с KYMCO CV-L6 не е просто пътуване, а приключение.

Комбинирайки двете предимства на ADV скутер и макси скутер, CV-L6 той отговаря на нуждите на ежедневното градско пътуване, като същевременно предоставя безкрайно удоволствие.

В своя дизайн, CV-L6 взима предвид различията в типовете телосложение на водачите, предлагайки по-лек дизайн и по-ниска височина на седалката. Обширното и регулируемо пространство за съхранение ви позволява лесно да носите всичко необходимо. CV-L6 включва комфорта и удобствата на скутер с мотоциклетовото изживяване.

За поредна година тайванската компания представи как трябва да изглежда бъдещето на двуколесните превозни средства. Впечатлени сме от новите модели и очакваме появата им на българския пазар в шоурума на официалния представител на марката за България – Мото пойнт.

А до тогава, можете да намерите най-популярните модели на марката именно там. Шоурумът им се намира в гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92 и е отворен всеки ден от 9ч до 18ч и в събота от 10ч до 16ч.