Първият триколесен скутер на KYMCO е в България. И всеки, който обича удобните машини, вече може да си закупи CV3.

Запазена марка на KYMCO са комфортните и мощни скутери и макси скутери. Тайванският производител уверено завзема полагаемата му се част от сегмента на триколесните скутери. Защото CV3 има впечатляващ външен вид. А с всички останали екстри и характеристики със сигурност ще стане любимец и на българските скутер-пристрастени.

Първият триколесен скутер на КYМСО има 550-кубиков хоризонтален двуцилиндров DOHC двигател, с 50.29 к.с. Максималната мощност e 38 kW (51 HP) при 7500 rpm - повече от добра за такава машина. Уникалната характеристика на дизайна на предните две колела позволява на CV3 да се държи стабилно и уверено във всяка ситуация.

Какво още?

Новият триколесен скутер има:

- два режима на управление;

- електрически стартер;

- 3-степенни нагреваеми ръкохватки - за комфорт и безопасност при каране в студено време;

- запалване с едно докосване, без ключ - за удобство и сигурност;

- круиз контрол;

- усъвършенстван ABS (на Bosch) - така и при слабо сцепление на пътната настилка CV3 е сигурен, с по-къс спирачен път;

- електронна система против накланяне и система за подпомагане при стоене - така, когато е неподвижен, скутерът стои идеално изправен;

- Power Transmission Matrix (PTM) - зa перфектен баланс на теглото на машината;

- новата система KALS (KYMCO Advanced Leaning Suspension) - в завои и по неравен терен CV3 се адаптира по-плавно и позволява максимален ъгъл на наклон от 40°;

- окачване, задна вилка и гуми, които осигуряват комфорт и сигурност при недобра пътна настилка;

- регулируемо предно стъкло с 2 позиции;

- нова LED 6-инчова TFT дисплейна технология на KYMCO + Noodoe 2.0 (3a връзка с мобилен телефон);

- система за наблюдение на налягането на гумите в реално време;

- 3-степенна регулируема облегалка.

С перфектния си двигател, с лесното и надеждно управление първият триколесен скутер на KYMCO - CV3, бързо ще заеме лидерска позиция в този клас машини, твърдят експерти. А и в много европейски даржави можем да го караме с категория В.

Е, в България не можем да го караме с тази категория (засега). Но пък вече можем да си го купим - защото е наличен и е на специална есенна цена. Откъде ли? От Мотопойнт - официалният представител на КУМСО за България! 

Можете да посетите техния шоурум и да видите Kymco CV3 на живо всеки ден от 9:00 до 18:00 и в събота от 10:00 до 16:00. А адресът е - гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92.