Изключително добрата комбинация между KYMCO и Arai е вече факт! В България тайванския гигант и японският производител постигнаха симбиоза, която ще зарадва много мото пристрастени.

Припомняме, че на MOTO EXPO 2023 българският представител на компанията KYMCO (Kwang Yang Motor Co, Ltd) - Мотопойнт, изненада мото феновете у нас със силния си старт на сезона. И представи невероятни нови модели скутери - AK-550 Premium, Xciting VS 400 и DTX 360.

Най-впечатляващ сред тях е DTX 360. Този скутер се отличава не само с добрата комбинация от внушителен дизайн и високи технологични характеристики. Двигателят му е мощен - 321 сс, с висок въртящ момент 29,3 Nm при 5750 rpm и с отлично ускорение. DTX 360 идва със система за контрол на сцеплението (TCS) и това го прави по-лесен за управление + по-ефективен за различни видове терени. Седалката му е повдигната и е комфортна. Скутерът е оборудван с безключова система за палене и Full Led светлини и стопове. Предлага се в няколко цветови варианта.

Пък и можем да се възползваме от тест райд.

При това не само на DTX 360, а и за болшинството предлагани KYMCO модели у нас. Къде ли? Ами в шоурума на Мотопойнт (гр. София, ул. Проф. Цветан Лазаров 92). Като предварително се свържем с екипа (на Мотопойнт - бел.ред.), за да уговорим удобни за нас ден и час.

И нали започнахме с "добрата комбинация" и "симбиозата", та да внесем още един момент на радост. Само до края на месец юли 2023 г. всеки, закупил някой от наличните в шоурума на Мотопойнт скутери, ще получи подарък каска Arai (промоцията важи за избрани модели каски).

На финала още една новинка, моля. Съвсем наскоро KYMCO представи и обновения си уебсайт на български език (вижте тук). Интернет платформата е интуитивна, бърза и е изградена в синхрон със съвременните тенденции в уен дизайна. В новия сайт можем да намерим подробна информация за всеки модел скутер и ATV - детайлни технически характеристики, богата галерия със снимки и видео материали. Така всичко, свързано с KYMCO в България, е на едно място.