Май настана време за награди от ВММ, а?

Активният мото сезон поприключва. Което не значи, че няма да продължаваме да караме - макар и не-толкова-активно. За да сложим запетая (не точка) на сезон 2023, за да изпреварим разни черни петъци и за да подгреем за идващите празници, ние пак ще зарадваме няколко верни читатели.

Подаръците-награди - както обикновено, са практични. Този път са на тема LIQUI MOLY - германската компания, за която всеки от нас е чувал по един или друг повод. Официалната рождена дата на LIQUI MOLY e 31 март 1957 г. Тогава фирмата със седалище в гр. Улм (Ulm) е вписана в търговския регистър.

Естествено, че има предистория, но ще я пропуснем. Важната е след-историята. Защото, ако се доверим на зодиака, компанията - като един правилен Овен, неотклонно преследва целите си. И в годините се нарежда сред водещите марки в производството на масла, лубриканти и добавки не само в родната си Германия, не само в Европа, но и по света. А от 01 януари 2018 г. е част от Wurth Group.

По-любознателните могат да прочетат цялата история на LIQUI MOLY тук.

Сега да се върнем на темата ни - И пак награди от ВММ.

15 от вас ще получат по един подарък. Наградният ни фонд включва 10 бр. Motorbike 4T Additive Shooter (80 ml) и 5 бр. шапки.

Кратичко за Motorbike 4T Additive Shooter: тази добавка на LIQUI MOLY е за горивото на мотоциклетите (за бензина, де).

Тя:

- оптимизира работата на 4-тактовите двигатели;

- премахва отлаганията в горивната система, по клапаните, запалителните свещи и в горивната камера и предотвратява повторното им образуване;

- нормализира разхода на бензин и емисиите на отработените газове;

- предпазва цялата горивна система от корозия;

- предотвратява заледяването на карбуратора.

За шапките още по-кратичко: те са супер! Удобни, практични и брандирани - защото са на LIQUI MOLY.

За да спечелите някоя от 15-те награди от ВММ, трябва под поста ни за този материал выв Facebook да отговорите на въпроса "Коя е официалната рождена дата на германската компания LIQUI MOLY?" Играта започва от 03 ноември 2023 г. и ще приключи в 24.00 часа на 14 ноември 2023 г. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в редакцията на ВММ и ще бъдат публикувани на 15 ноември 2023 г. Наградите ще изпратим по куриер (транспортните разходи са за сметка на получателя).

На финала нещо много важно. Подаръците достигат до вас благодарение на Мотопойнт - официален представител за България на LIQUI MOLY! Благодарим на екипа на Мотопойнт - за прекрасното сьтрудничество и за доверието им в нас! И нека играта с награди от ВММ да започне сега!

На всички участници желаем късмет!