TRK 702 X е истински адвенчър мотоциклет - пъргав, маневрен и надежден на всякакъв тип пътна настилка. Новият модел на Benelli съчетава в себе си страст, свобода и забавление - все неща, които ни вдъхновяват.

Компанията, родена преди 112 години в италианското градче Пезаро, създаде една лесна за управление машина, която разгръща целия спектър от изживявания на адвенчър мотоциклетистите. TRK 702 X e разработен от научноизследователския отдел на Benelli и Style Center. С него гамата от приключенски мотоциклети, позиционирани в средния сегмент, се разширява. Новото двуколесно е проектирано и разработено изцяло в Пезаро. Дизайнът му е уникален и разпознаваем - с гладки, но динамични линии, с агресивен характер и завладяваща идентичност.

Ето и най-отличителните характеристики на Benelli TRK 702 X:
- Двигателят е чисто нов - 698-кубиков, двуцилиндров.
- "Сърцето" на новия мотоциклет е проектирано на база натрупания опит при разработването на 500- и 800-кубиковите мото двигатели на Benelli.
- 70 к.c. (51,5 kW при 8000 об/мин и 70 Nm въртящ момент при 6000 об/мин) осигуряват изключителната пъргавост и енергичност на двуколесното.
- Скоростната кутия е 6-степенна, с плавно превключване на предавките.
- Окачването е изключително прецизно, а спирачната система - безотказна.
- Алуминиевите джанти (19" отпред и 17" отзад), в съчетание с гумите (Pirelli Scorpion Rally STR 110/80 и 150/70), ни дават сигурност и високо ниво на безопасност на пътното платно.
- Резервоарът побира 20 л. гориво, а разходът е 4.6 л. на 100 км.
- TRK 702 X има LED фарове и 5-инчов TFT цветен дисплей с висока разделителна способност.
- Предлага се в четири цвята - Anthracite Grey, Forest Green, Dune Sea u Moon Grey.

И още много глезотийки ще ни изненадат и зарадват в TRK 702 X. Глезотийки, които не само галят окото, но и осигуряват безопасността и комфорта ни.

У нас този създаден за вълнуващи приключения мотоциклет можем да намерим в Мотопойнт - официалният представител на Benelli в България - гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92. Можем и да го пробваме, като си запишем час за Тест Райд на +359 892 922 922.