Всеки опитен моторист, търсещ мощен двигател и свобода и маневреност на пътя, със сигурност не трябва да пропуска Leoncino 800 и неговата Trail версия. И двата мотора са налични в шоурума на официалния представител на марката Мото пойнт в гр. София, бул. Проф. Цветан Лазаров 92, както и онлайн.

В средата на сезона, Мото пойнт и Benelli ни изненадват с интересно предложение. Освен мотор с автентичен модерен стил и най-модерното биещо сърце от гамата на Benelli, при покупка на Leoncino 800 получаваме интересни подаръци на стойност над 1100 лв. Те включват комплект странични куфари и стойка за поставянето им, стойка за телефон с USB порт и стикер за резервоар.

Ако сме с по-авантюристична душа и се спрем на чистия стил и офроуд душа въплътени в Benelli Leoncino 800 Trail, ще се сдобием с безплатни придобивки на стойност над 650 лв. Това са странична чанта и стойка за поставянето и, стойка за телефон с USB порт и стикер за резервоар.

Подобно предложение определено е привлекателно и заслужава внимание. Хубаво е, обаче, да разкажем и нещо повече за самите мотори. Външният вид на Leoncino 800 е балансирана смесица от класически и модерен стил, като същевременно запазва емблематичните елементи от гамата Leoncino. Биещото му сърце е 754-кубиков надежден и реактивен двигател с течно охлаждане и максимална мощност от 76,2 к.с. при 8500 об/мин. Въпреки обемите на двигателя, разходът му на гориво е само 4,9 л./100 км. с вместимост на резервоара 15 л., с 3 л. резерва. 

Неговият по-голям брат Leoncino 800 Trail е всестранна еволюция, която споделя техническите и стилови характеристики на своето братче. Той е с отчетлив офроуд дух, изведен от двойния ауспух в повдигнато положение и 19-инчовото предно колело. Двигателят му е 754 см3, двуцилиндров, четиритактов и с течно охлаждане. Максималната мощност, която достига е 76,2 к.с.при 8500 об/мин, за да осигури чисто забавление и производителност извън пътя.

Със сигурност най-мощните представители на линията Leoncino оставят впечатление. Както вече споменахме, и моторите и безплатните оригинални аксесоари могат да бъдат разгледани в шоурума на Мото пойнт - гр. София, бул. Проф. Цветан Лазаров 92 всеки ден от 9:00 до 18:00 ч и в събота от 10:00 до 18:00. 

Побързайте - количествата са ограничени!